Όλοι Μαζί Μπορούμε – Κοσμοσυρροή στη μεγάλη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή

5 Σεπτεμβρίου 2023

Όλοι Μαζί Μπορούμε, Κοσμοσυρροή στη μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο μεγάλο Αντώνη Βαρδή

Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» εχθές το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου με πολλές φορτισμένες στιγμές και συγκινήσεις .

Και σίγουρα πάνω σε κάποιο αστέρι, θα είχε αράξει και ο Αντώνης Βαρδής με την κιθάρα του να τους κοιτάζει και θα δάκρυζε από χαρά που δεν τον ξεχνούν..

Λόγια βγαλμένα από την ψυχή..

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα λόγια της κόρης του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώς κατά την έναρξη της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί όπου έδωσαν το παρών σπουδαίοι καλλιτέχνες για να τιμήσουν τον μουσικοσυνθέτη.

Η Καλλιστώ ανέβηκε στη σκηνή και είπε για τον πατέρα της: 

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα.

 Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε συγκινημένη η Καλλιστώ Βαρδή.

@panikrecords

Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη…#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Μια ακόμα φορτισμένη στιγμή στο Καλλιμάρμαρο, ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή η Χάρις Αλεξίου για να τιμήσει με την σειρά της τον αγαπημένο σε όλους τραγουδιστή και κρατώντας ένα λευκό χαρτί στα χέρια, με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω, να έτσι για να μιλήσουμε εδώ μέσα σήμερα» και μετά συνέχισε με το το κομμάτι τους “Ξημερώνει”

Η υπέροχη Μελίνα ,με τη χαρακτηριστική η φωνή της, τραγούδισε το “Το λάθος” φυσικά σε μουσική του Αντώνη Βαρδή

Ο Γονίδης τον τίμησε με το αγαπημένο σε όλους μας ” Όλη η ζωή μου.”


Η Πίτσα Παπαδοπούλου με το ” Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο”..

Συγκινητική στιγμή όταν ο Νεκτάριος Μαλλάς είπε το “θέλω να σε δω”..και να σκεφτείς ότι αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να παίζει στους δρόμους!

Τραγούδησαν ακόμα , Ο Γιάννης Βαρδής, ο Αντώνης Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Στάθης Αγγελόπουλος , ο Γίωργος Νταλάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Γλυκερία , ο Χάρης βαρθακούρης ..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]