Αποβάθρα σε λίμνη καταρρέει και τραυματίζει 25 φοιτητές

5 Σεπτεμβρίου 2023

H τρομακτική στιγμή όταν αποβάθρα σε λίμνη καταρρέει και τραυματίζει 25 φοιτητές

Στα νερά μιας λίμνης κατέληξαν δεκάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου Ουισκόνσιν-Μάντισον όταν κατέρρευσε ξαφνικά η αποβάθρα, πάνω στην οποία στέκονταν εκείνη τη στιγμή.

Με την κατάρρευση της αποβάθρας κάπου 60 με 89 φοιτητές έπεσαν στα νερά της λίμνης Μεντότα την Δευτέρα, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή της κατάρρευσης της αποβάθρας αρχικά σε ένα σημείο, ενώ ακολουθούν και άλλα σαν μια σειρά από ντόμινο, προκαλώντας πανικό στους φοιτητές.

«Στράφηκα στην κοπέλα δίπλα μου και είπαμε: “Θεέ μου! Συνέβη στ’ αλήθεια αυτό», δήλωσε η πρωτοετής φοιτήτρια Γκάμπριελ Γουίλμπραντ στο δίκτυο WMTV, που στεκόταν στην αποβάθρα όταν κατέρρευσε.

Τουλάχιστον 25 φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά, αν και μόνον ένα άτομο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ σε πέντε άτομα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου. Η διεύθυνση του Πανεπιστημίου επρόκειτο να απομακρύνει την αποβάθρα σήμερα με την λήξη των θερινών διακοπών. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το συμβάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]