Αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο λόγω ” διάρροιας “

5 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι της πτήσεις από την Ατλάντα όταν αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο λόγω ” διάρροιας “

Ένα εντελώς ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι της πτήσεις από την Ατλάντα των ΗΠΑ με προορισμό της Βαρκελώνη.

Το Airbus είχε απογειωθεί από την Τζόρτζια και πετούσε πάνω από την Βιρτζίνια όταν οι πιλότοι αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω. Ο λόγος; Ένας επιβάτης είχε ένα σοβαρό επεισόδιο με διάρροια.

«Επιστρέφουμε στην Ατλάντα. Διάρροια επιβάτη σε όλο το αεροσκάφος. Βιολογικός κίνδυνος», 

ανέφερε το μήνυμα του πιλότου στο Κέντρο Εναέριας Κυκλοφορίας. Η πτήση διαρκεί 9 ώρες μέχρι την Ισπανία και η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη για τους επιβάτες αλλά και το πλήρωμα.

Αναγκαστική προσγείωση λόγω ανυπόφορης… κένωσης

Όπως έγινε γνωστό από μηνύματα επιβατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επιβάτης είχε διάρροια και λέρωσε το κάθισμα του και τον διάδρομο του αεροσκάφους. 

«Ο σύντροφος μου ήταν σε αυτή την πτήση. Ήταν αρκετά άσχημο. Έσταζε σε όλο τον διάδρομο και μύριζε απαίσια», ανέφερε ένας χρήστης.

Το αεροσκάφος γύρισε στο αεροδρόμιο και οι γιατροί παρέλαβαν τον άρρωστο επιβάτη. Στη συνέχεια το αεροσκάφος πλύθηκε και απολυμάνθηκε, ενώ η μοκέτα αφαιρέθηκε. Μετά από 5 ώρες η πτήση ξεκίνησε κανονικά για τη Ισπανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]