Το χλιδάτο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη

4 Σεπτεμβρίου 2023

Το χλιδάτο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη, Αλεξίσφαιρα τζάμια, τεράστια πισίνα,με θέα στο βουνό

Νέα μανούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου, απολαμβάνει τη νέα της ζωή, ενώ έχει μετακομίσει στο νέο της σπίτι στην Εκάλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Espresso, πρόκειται για μια υπερπολυτελή μεζονέτα δίπλα στο βουνό και διαθέτει όλες τις πολυτέλειες, όπως εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σε γαλάζιο χρώμα, εσωτερικό φωτισμό με οπτικές ίνες σε όλα τα χρώματα της ίριδας, και στο εσωτερικό της μεζονέτας κυριαρχεί το λευκό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, όμως, σκοπεύει να το αλλάξει. Θέλει να το διακοσμήσει σαν τα παλάτια του Ντουμπάι, χρησιμοποιώντας ολομέταξα υφάσματα σε βαθύ μπλε και μπορντό αποχρώσεις,

ολομέταξες κουρτίνες και πανάκριβα ριντό.

Το σπίτι, που έχει έκταση 300 τ.μ., απλώνεται σε δύο επίπεδα. Μπαίνοντας αντικρίζεις ένα τεράστιο σαλόνι-κουζίνα με τζάκι βέβαια, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το ασανσέρ. Μια εσωτερική μαρμάρινη σκάλα από άσπρο πεντελικό μάρμαρο οδηγεί στα πάνω διαμερίσματα της Τζούλιας, όπου υπάρχουν τρεις κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, τζακούζι αλλά και dressing room.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα τζάμια είναι αλεξίσφαιρα, υψίστης ασφαλείας. Το κορίτσι, όπως είναι φυσικό, έχει φροντίσει και για την ασφάλειά του. Το «ανάκτορο» προστατεύεται από υψηλής τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας, ενώ έξω από το σπίτι της θα υπάρχει επί 24ώρου βάσεως ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας security.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]