Παιδί κρεμόταν στον αέρα από ύψος 21 μέτρων ( Βίντεο )

4 Σεπτεμβρίου 2023

Παιδί κρεμόταν στον αέρα από ύψος 21 μέτρων από πολυκατοικία, το έσωσαν οι γείτονες

Στιγμές που κόβουν την ανάσα εκτυλίχθηκαν στη νοτιοκεντρική Κίνα όταν ένα κοριτσάκι κρεμόταν στον αέρα σε ύψος 21 μέτρων από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Κοριτσάκι κρεμόταν από το 5ο όροφο πολυκατοικίας  αβοήθητο - Δείτε πως το έσωσαν | eirinika.gr

Το κοριτσάκι έμεινε αβοήθητο να κρέμεται από το λαιμό από τα κάγκελα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας στο Chongqing.

Το παιδί σώθηκε χάρη σε έναν τολμηρό γείτονα ο οποίος αναρριχήθηκε μέχρι τον πέμπτο όροφο και απεγκλώβισε το παιδί. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο γενναίος γείτονας σκαρφαλώνει στην πρόσοψη του κτιρίου για να προσεγγίσει το κοριτσάκι ηλικίας 4-5 ετών.

Καθώς πλησιάζει, προς το παιδί πολίτες έχουν στήσει ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση που ο άνδρας δεν καταφέρει να πιάσει το κοριτσάκι. Ευτυχώς, παρά τη βροχή, κατάφεραν να την απελευθερώσουν και να την οδηγήσουν προσεκτικά πίσω από το παράθυρο με ασφάλεια, χωρίς το παιδί να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος, ήταν ένας από τους άνδρες που βοήθησαν. Ο ίδιος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά. Οι γονείς φέρονται να είχαν βγει για ψώνια, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο σπίτι.

Ο γενναίος γείτονας δήλωσε: 

«Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή, το παιδί κρεμόταν εντελώς έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να το σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν σκέφτηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι από κάτω βρήκαν μια σκάλα, οπότε ανέβηκα επάνω. Εκείνη την ώρα, το παιδί ήταν πολύ ταραγμένο, έκλαιγε και φώναζε για τη μητέρα του. Την παρηγορήσαμε και μόλις ηρέμησε, σκαρφάλωσα ξανά στο γειτονικό παράθυρο και την κατέβασα με ασφάλεια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]