“Έσκασε” το νέο η Καλομοίρα είπε το “ναι” και μπαίνει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης

4 Σεπτεμβρίου 2023

Σα βόμβα έσκασε η είδηση πως η Καλομοίρα είπε το “ναι” και μπαίνει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι και του Ατζούν Ιλιτζαλί, που θα βγει σύντομα στην τηλεόραση

Μια και ο Αγιος Δομίνικος της πέφτει πιο κοντά, καθώς μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της, τα τρία παιδιά και τον σύζυγό της. Δεν της είναι τίποτα να πεταχτεί αεροπορικώς στα εξωτικά νερά της Καραϊβικής από το να έρθει στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Λιανός θα αναχωρήσει ξανά για τον Αγιο Δομίνικο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι της Ατζούν Μίντια,

«I am a celebrity, get me out of here».

Στο πλευρό του δεν θα έχει τελικά τον Φάνη Λαμπρόπουλο, αλλά μια γυναίκα. Η ιδέα της χιουμοριστικής διάθεσης στην παρουσίαση παραμένει στο τραπέζι των στελεχών της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν, για αυτό ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως γνώριμο στον Γιώργο Λιανό, και μάλιστα από το παρελθόν -τότε που έκαναν τα βήματά τους στο τραγούδι-, θα τον συνοδεύσει στη νέα του τηλεοπτική περιπέτεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα έχουν να βρεθούν μαζί σε τηλεοπτικό πλατό από την περίοδο που ήταν στο «Fame Story» στον ΑΝΤ1.

Η Καλομοίρα αποφάσισε να μπει πιο βαθιά στην παρουσίαση, με ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας.

Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]