Τρόμος στο Χαϊδάρι – Αιματηρή συμπλοκή πέντε ατόμων μέσα σε κατάστημα

3 Σεπτεμβρίου 2023

Τρόμος στο Χαϊδάρι επικράτησε στο Χαιδάρι, μετά από αιματηρή συμπλοκή πέντε ατόμων μέσα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Αγριες σκηνές με μαχαιρώματα σημειώθηκαν μέσα σε κατάστημα στην οδό Κύπρου στο Χαϊδάρι, με απολογισμό δύο τραυματίες.

Χαϊδάρι: Αιματηρή συμπλοκή σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Στο νοσοκομείο  οι τραυματίες | Alfavita

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν, τα τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες ηλικίας 53, 20 και 21 ετών και μια γυναίκα 49 ετών, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μέσα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Κύπρου στο Χαϊδάρι.

Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για σοβαρό περιστατικό και έσπευσαν στο μαγαζί όπου εντόπισαν θαμώνες σοβαρά τραυματισμένους και αίματα σε όλους τους χώρους.

Ο ένας από αυτούς άντρας 20 ετών, έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά, το χέρι και αιμορραγούσε, ενώ ο δεύτερος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη, στα χέρια και στον ώμο.

Οι δυο τους δήλωσαν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους, στον οποίο συμμετείχε ακόμα ένα άτομο το οποίο είχε διαφύγει. Ο ένας κατονόμασε μάλιστα στο σημείο, ποιος τον μαχαίρωσε.

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ένας από αυτούς, 21 ετών, έφερε σοβαρά θλαστικά τραύματα στην αριστερή πλευτά και βαθύ θλαστικό τραύμα στον βραχίονα, ήταν ασταθής αιμοδυναμικά, είχε χαμηλό κορεσμό οξυγόνου και η άμεση και γρήγορη παρακέντησή με θωρακικό σωλήνα ήταν σωτήρια για τη ζωή του.

Ο άλλος τραυματίας εισήχθη στο θωρακοχειρουργικό τμήμα για παρακολούθηση όπου και παραμένει φρουρούμενος.

Συνολικά η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ αναζητείται ένα άτομο το οποίο έχει ταυτοποιηθεί.

Και οι δυο κράτησαν αρνητική στάση χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για τους λόγους της συμπλοκής, ενώ ένας από τους τραυματίες δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει.

Στο κατάστημα βρέθηκε ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος καθώς και ένα δερμάτινο λουρί σκύλου.

Από τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής φαίνονται δύο εκ των κατηγορουμένων να αποβιβάζονται από μία μηχανή και να επιτίθενται σε δύο συγκατηγορούμενους τους, χωρίς ωστόσο οι κάμερες να έχουν καταγράψει πλήρως το περιστατικό.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]