Η ανάρτησή της Φουρέιρα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip

3 Σεπτεμβρίου 2023

Η ανάρτησή που έκανε η Φουρέιρα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip

Οι δυο τους ήταν φίλοι, είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «Μπορεί» και, μάλιστα, μερικές ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα είχαν τραγουδήσει μαζί στον γάμο ενός κοινού τους συνεργάτη.

Δύο χρόνια πέρασαν από όταν ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές του και την τραπ σκηνή.

Ο καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητό του οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, έπεσε πρώτα σε μία κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Οι φανς του, οι φίλοι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν τον ξεχνούν. Στο σημείο που άφησε «έφυγε» τις προηγούμενες ώρες άφησαν λουλούδια, κεριά και σημειώματα ενώ έκαναν και αναρτήσεις στα social media εκφράζοντας την αγάπη τους.

Τη δική της ανάρτηση έκανε και η Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους ήταν φίλοι, είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «Μπορεί» και, μάλιστα, μερικές ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα είχαν τραγουδήσει μαζί στον γάμο ενός κοινού τους συνεργάτη.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε την ημερομηνία 2/9 και πρόσθεσε με ένα λευκό περιστέρι.

Η ημέρα που ο Mad Clip «έφυγε»

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η Porsche που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, έπεσε πρώτα σε μία κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα της οικογένειας του Mad Clip, ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία», έχει πει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ειδικός πραγματογνώμονας έχει αναφέρει ότι το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή πήρε κανονικά την στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει στο δέντρο.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο, κάποιος άνθρωπος», έχει υπογραμμίσει σχετικά.

Τέλος, ο κ. Μαδιάς έχει επισημάνει ότι ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Πηγή: IN

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]