Σελίν Ντιόν: Η οικογένεια της τραγουδίστριας “προσεύχεται” να βρεθεί θεραπεία

2 Σεπτεμβρίου 2023

Η οικογένεια της αγαπημένης τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν, “προσεύχεται” να βρεθεί θεραπεία για το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου

Δραματικές δηλώσεις της αδερφής της Σελίν Ντιόν για τη μάχη της τραγουδίστριας με το σπάνιο σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου, «Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τη βοηθήσουμε»

Celine Dion Releases 'I'll Be' From Romantic Comedy 'Love Again' – Rolling  Stone

Σε συνέντευξή της στο «Hello!» Καναδά που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, η Κλοντέτ Ντιόν δήλωσε ότι η αδερφή της κάνει τα πάντα για να αναρρώσει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου (Stiff Person Syndrome), το οποίο αποκάλυψε πέρσι ότι έχει.

«Είναι μια ασθένεια για την οποία γνωρίζουμε τόσο λίγα πράγματα. Υπάρχουν σπασμοί, είναι αδύνατο να τους ελέγξεις. Ξέρετε πως οι άνθρωποι συχνά πετάγονται τη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι ή στη γάμπα; Είναι κάπως έτσι, αλλά σε όλους τους μύες»

αποκάλυψε η αδερφή της πεντάκις νικήτριας του βραβείου Grammy.

Mάλιστα, η Κλοντέτ Ντιόν έδωσε μια απαισιόδοξη εικόνα: «Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τη στηρίξουμε, να ανακουφίσουμε τον πόνο της. Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας ότι οι ερευνητές θα βρουν ένα φάρμακο για αυτή την απαίσια ασθένεια».

To σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου είναι μια σπάνια, προοδευτική, ανίατη νευρολογική διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει μυϊκούς σπασμούς.

Η εξουθενωτική αυτή κατάσταση μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο ασθενής καμπουριάζει ολόκληρος και δεν μπορεί τελικά να περπατήσει ή να κινηθεί χωρίς βοήθεια.

Η ασθένεια αυτή προσβάλλει περίπου μόλις ένα άτομο σε κάθε 1 εκατομμύριο ανθρώπους. Οι γυναίκες έχουν διπλάσια πιθανότητα να την εμφανίσουν σε σχέση με τους άνδρες.

Η Σελίν Ντιόν είχε αποκαλύψει τον περσινό Δεκέμβριο τη διάγνωσή της, σημειώνοντας ότι η πάθηση θα απαιτούσε από την ίδια να αναβάλει και να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της.

Από τότε που ανακοίνωσε τη διάγνωσή της, η τραγουδίστρια έχει κρατηθεί μακριά από τη δημοσιότητα, ενώ απουσιάζει και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

dion: Celine Dion back with a bang; pop diva announces new album 'Love Again'  - The Economic Times

Τον Απρίλιο, ωστόσο, εξέπληξε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας ένα από τα πέντε νέα τραγούδια για το soundtrack της ταινίας «Love Again», στην οποία έκανε επίσης το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]