Σάτυρος ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ στην Αλόννησο μέσα σε μουσείο

2 Σεπτεμβρίου 2023

Σάτυρος ασέλγησε σε 18χρονο ΑμεΑ στην Αλόννησο μέσα σε μουσείο, όπου εργαζόταν ο νεαρός

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 37χρονος σάτυρος από τη Θεσσαλονίκη, που πήγε διακοπές με μια φίλη του στην Αλόννησο, ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου ΑμεΑ

Ο νεαρός που εργάζεται στο μουσείο, το οποίο είναι ιδιωτικό έχει οριακή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, στις 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους .

Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο.

Εκεί, ο επισκέπτης, που φέρεται να εργάζεται ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». 

Το παιδί έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει». Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός.

Καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη.

Μουσεία στην Αλόννησο | Επίσημη ιστοσελίδα Δήμου Αλοννήσου

Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του , όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία. Ο εντοπισμός των δυο τουριστών δεν άργησε και προχθές το βράδυ, ο 37χρονος με την φίλη του μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον ανακριτή και ζητήθηκε προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα. Κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή έχει δώσει και ο 18χρονος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν παρουσίασε κανένα κενό στις δύο καταθέσεις του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]