Συνελήφθη 19χρονη που κακοποιούσε την 3χρονη κόρη του συντρόφου της

1 Σεπτεμβρίου 2023

Συνελήφθη 19χρονη όταν ο σύντροφος της ανακάλυψε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 3χρονη κόρη του

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σύντροφός της ανακάλυψε τι συνέβαινε όταν είδε φωτογραφίες της κόρης του στο κινητό της 19χρονης, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι κάτι υποψιαζόταν για τη 19χρονη. Τότε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, έκανε την καταγγελία και η Τσίταμ συνελήφθη στις 22 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: «Ο άνδρας αποκάλυψε ότι γνώρισε πρόσφατα μια κοπέλα στο διαδίκτυο από την περιοχή της Οκλαχόμα Σίτι. Έγιναν ζευγάρι και η κοπέλα μετακόμισε στο σπίτι του. Ενώ εκείνη κοιμόταν, έψαξε το τηλέφωνό της και βρήκε ενοχλητικές εικόνες και βίντεο της τρίχρονης κόρης του».

Οι κατηγορίες εναντίον της 19χρονης περιλαμβάνουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών και παραγωγή ή διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι η 19χρονη Άσλι Τσίταμ, όπως ονομάζεται η κατηγορούμενη, τους άνοιξε φορώντας μόνο ένα πουλόβερ.

Οι αστυνομικοί της ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και η ίδια ακούγεται να λέει: «Ανήλικη; Θεέ μου!».

Η 19χρονη στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη φαίνεται να είχε κάνει αίτηση για να δουλέψει σε τοπικό δημοτικό σχολείο, το Nicoma Park. Το σχολείο έχει τερματίσει τη διαδικασία πρόσληψής της.

«Η ύποπτη δεν εργάστηκε ποτέ για την περιοχή, δεν έλαβε ποτέ μισθό και δεν έχει βρεθεί ποτέ με κανέναν από τους μαθητές μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]