Ποια ζώδια θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει το Σεπτέμβρη

1 Σεπτεμβρίου 2023

Ποια ζώδια θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει το Σεπτέμβρη

Ο Σεπτέμβρης δίνει την ευκαιρία σε 4 ζώδια να δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των υποχρεώσεων για όλα τα ζώδια ανεξαιρέτως, είναι ο μήνας που μας βρίσκει με άδειο το πορτοφόλι μας, μιας και έχουν προηγηθεί οι καλοκαιρινές διακοπές και η διασκέδαση, που μας το άδειασαν.

Όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς και ειδικά τον μήνα αυτό καθώς ή έναρξη των σχολείων και οι απαραίτητες οικονομικές κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για τον χειμώνα που έρχεται, αποτελούν πάντα την βασικότερη πηγή άγχους, σε συνδυασμό και με το καθημερινό κόστος ζωής που ολοένα παίρνει την ανηφόρα.

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να μας βρίσκει με το ταμείο να είναι μείον όμως αστρολογικά δίνει την ευκαιρία να πάρουν ανάσα 4 από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

taro: μηνιαίες προβλέψεις Απρίλιος-κριος - ζώδια

Είσαι το πρώτο ζώδιο στην λίστα των ευνοημένων για τον Σεπτέμβρη. Στις 4 Σεπτέμβρη επανέρχονται κάποιες εργασιακές και οικονομικές συζητήσεις, που σε βρίσκουν ευνοημένο και σε βοηθούν να καταφέρεις να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Ό,τι συζητήσεις ή σου προταθεί αυτή την ημέρα θα το δεις να γίνεται πράξη κοντά στις 25του μήνα.

Στις 16 Σεπτέμβρη η δυνατότητα μίας αλλαγής ή επαγγελματικής ανανέωσης, ή ακόμα και η προσαρμογή σου σε νέες επαγγελματικές συνθήκες θα σε στηρίξει στην οικονομική σου άνοδο. Συγκεκριμένα από τα μέσα του μήνα, θα δεις την εργασία σου να αποδίδει πολύ καλύτερα, ενώ η ευρηματικότητά σου και το πρωτοποριακό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα οικονομικά.

Ζυγός

Χρήμα | Science Wiki | Fandom

Μήνας ευεργετικός ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σου, όπου θα έχεις τα «τυχερά» σου. Είσαι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που επαγγελματικά έχεις κουραστεί πολύ και στην πορεία του Σεπτεμβρίου υψώνεις ανάστημα, διεκδικείς, παίρνεις πρωτοβουλίες και κατακτάς τη θέση που σου αξίζει. Η πορεία του μήνα δίνει οικονομικές ευκαιρίες για κάποιο έξτρα εισόδημα. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις οφειλόμενα χρήματα που είχαν καθυστερήσει να έρθουν στα χέρια σου και τώρα έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να σου δώσουν ανάσα. Ευκαιρίες όμως παρουσιάζονται και για κάποιο επίδομα, δάνειο, μπόνους ή για την τόνωση του εισοδήματος σου ή του/της συζύγου. Αν και θα ήταν δύσκολο να τάξει κανείς οικονομική σταθεροποίηση, σίγουρα όμως ότι τον Σεπτέμβριο ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να βάλεις σε μία σειρά τον οικονομικό τομέα, χωρίς να ζοριστείς πολύ.

Καρκίνος

Γυναίκα Καρκίνος (32 φωτογραφίες): χαρακτηριστικά του ζωδίου, ο χαρακτήρας  του κοριτσιού και η ουσία της, κριτικές για τους άνδρες

Βάζεις στόχους και λειτουργείς πιο διεκδικητικά τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και σε κάθε συνθήκη που δημιουργείται γύρω σου, γιατί οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και πρέπει να καλυφθούν. Είναι βέβαιο ότι σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο θα δεις επιτέλους να έρχονται χρήματα στα χέρια σου. Ενώ πέρασες ένα καλοκαίρι κάπως άτσαλο, τσιγκούνικο και με αρκετές ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών, είναι φανερό ότι αξιολόγησες καλύτερα τις καταστάσεις, «μαζεύτηκες» εκεί που μπορούσες (όσο μπορούσες) και ως τις 9 Οκτωβρίου μπορείς να αναμένεις τις προσπάθειές σου να πιάνουν τόπο. Υπάρχουν όμως και κάποια προειδοποιητικά σημάδια που λειτουργούν ως «παγίδες» που πρέπει να προσέξεισς, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 17 και στις 29 Σεπτεμβρίου. Απόλαυσε την εύνοια, συγκρατώντας τη ροπή για σπατάλη και απαγορεύοντας στον εαυτό σου να πάρεις οποιαδήποτε μορφή ρίσκου.

Αιγόκερως

Ο «άλλος» Αιγόκερως ή το δεύτερο πρόσωπο του Ιανού - αστρολογία myhoroscope

Ο Σεπτέμβριος για το ζώδιό σου είναι μήνας νέων προοπτικών σε όλους τους τομείς. Η τάση αυτή σίγουρα θα είναι φανερή και στον οικονομικό τομέα, αφού θα καταφέρεις να λύσεις το κουβάρι παλαιών χρεών, θα μπορέσεις να κάνεις την αποταμίευση που θέλεις, αλλά και θα σταθείς και τυχερός από τις συνθήκες προκειμένου να έχεις τα εξτραδάκια σου ή τον μποναμά σου. Όλα τα παραπάνω να τα περιμένεις από τις 4 του μήνα όπου και θα βάλεις σε μία σειρά τις οφειλές σου κάνοντας καλύτερο κουμάντο. Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου (ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα), δεν θα λείψουν και κάποιες ειδήσεις, προτάσεις, ή και συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα τυχερές και ευεργετικές για σένα γεγονός που θα βοηθήσει στην τόνωση του πορτοφολιού σου αλλά προπάντων και της ψυχολογίας σου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]