Δολοφόνησε την κόρη του – Αρνήθηκε να παντρευτεί τον άντρα που της διάλεξε 

1 Σεπτεμβρίου 2023

Πατέρας δολοφόνησε την κόρη του γιατί αρνήθηκε να παντρευτεί τον άντρα που της διάλεξε σε προκανονισμένο γάμο

Στη σύλληψη ενός πατέρα για την δολοφονία της 18χρονη κόρης του στην Ιταλία, επειδή αυτή αρνήθηκε να παντρευτεί τον σύζυγο που της είχε διαλέξει, προχώρησαν οι αρχές του Πακιστάν.

Αμπάς

Η δολοφονία έγινε στην Ιταλία που ζούσε η κοπέλα

Η τελευταία φορά που είχε θεαθεί ζωντανή η κόρη του, Σαμάν, ήταν τον περασμένο Απρίλιο από γείτονες έξω από σπίτι στο χωριό Νοβελάρα κοντά στην πόλη Ρέτζιο Εμίλια.

Λίγες ημέρες αργότερα κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο είχε καταγράψει τους γονείς της 18χρονης, οι οποίοι φέρονται να την πίεζαν να παντρευτεί έναν συγκεκριμένο άνδρα, να επιβιβάζονται σε πτήση για το Πακιστάν.

Η σύλληψη του πατέρα της 18χρονης έγινε λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος σε ρηχό τάφο σε εγκαταλελειμμένο κτήριο κοντά στο σπίτι που έμενε η κοπέλα στην Ιταλία.

Ο ίδιος υποστήριξε, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ότι η κόρη του είναι ζωντανή ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε ταξίδι στο Βέλγιο.

Πριν την εξαφάνισή της η 18χρονη είχε πει στο αγόρι της στην Ιταλία, ο οποίος είναι επίσης πακιστανικής καταγωγής, ότι οι γονείς της ήθελαν να την παντρέψουν με έναν μεγαλύτερης ηλικίας άνδρα και ότι η ίδια διαφωνούσε.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί επίσης ο αδερφός του πατέρα της 18χρονης και θείος της, Ντανίς Χασνάιν, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν αυτός που τη στραγγάλισε, καθώς και δύο από τα ξαδέρφια της, τον Ικράμ Ιτζάζ και τον Νομανουλάκ Νομανουλάκ, οι οποίο εντοπίστηκαν σε Γαλλία και Ισπανία.

Οι τρεις ύποπτοι έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στις 29 Απριλίου, ένα 24ωρο πριν την ημέρα κατά την οποία η αστυνομία εκτιμά ότι δολοφονήθηκε η 18χρονη, να κουβαλούν φτυάρια, έναν σιδερολοστό και μια μπλε τσάντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]