Έσφαξε τα παιδιά και τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

30 Αυγούστου 2023

Ένας 41χρονος άντρας έσφαξε τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του 3 και 1 ετών και μετά αυτοκτόνησε

Οι ερευνητές λένε ότι ο πατέρας του επιστάτη δεν είχε νέα από την οικογένεια από το πρωί της Κυριακής. Αφού προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα, οπότε επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία.

Όλα τα μέλη της να έχουν μαχαιρωθεί βάναυσα μέσα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου μιας  πολυκατοικίας  στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στης ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

 Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος, βρήκαν στο σαλόνι τα δύο μικρά παιδιά που έφεραν πολλαπλές μαχαιριές και δίπλα τους δύο μαχαίρια. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο φέροντας ένα βαθύ τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό, ενώ ο άνδρας βρέθηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια, ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ένα μαχαίρι δίπλα του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NBC.

Ο πατέρας εργαζόταν στο κτίριο ως επιστάτης του, σύμφωνα με τους γείτονες. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι τον γνώριζαν για χρόνια και ότι μεγάλωσε στο κτίριο πριν αναλάβει τη θέση από τον πατέρα του.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν ότι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για το θάνατο ενός ανθρώπου που γνώριζαν για πολλά χρόνια. Μια γυναίκα είπε ότι ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα δεχτεί μια νέα δουλειά σε ένα κτίριο στο Westchester και σχεδίαζε να μετακομίσει εκεί με την οικογένειά του.

“Κρατούσε τα πράγματα υπό έλεγχο, ήταν αξιόπιστος, ως επιστάτης. Σας λέω, όλοι τον συμπαθούσαμε πραγματικά”, δήλωσε ο γείτονας Τζεφ Κίμελ.

Τα αίτια του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται, ενώ ο πατέρας δεν είχε ποινικό μητρώο. Επίσης, δεν υπήρχε και προηγούμενο ιστορικό κλήσεων της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οικογένειας για ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]