Τρομακτικό: Πύθωνας 5 μέτρων κάνει βόλτα σε στέγη σπιτιού (video) 

29 Αυγούστου 2023

Είναι τρομακτικό να βλέπεις ένα πύθωνα 5 μέτρων να κάνει βόλτα στη στέγη ενός σπιτιού και ακόμα περισσότερο αν το σπίτι είναι το δικό σου

Τρόμο και ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και παραπέμπει σε ταινία τρόμου. Στο βίντεο φαίνεται ένας πύθωνας μήκους 5 μέτρων ο οποίος γλιστρά πάνω από τη στέγη του σπιτιού μιας οικογένειας στην Αυστραλία την ώρα που τα μέλη της απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, καθώς οι θεατές με κομμένη την ανάσα βλέπουν το τεράστιο ερπετό να διασχίζει τη στέγη του σπιτιού και να βγάζει το κεφάλι του μέσα από ένα δέντρο.

Στη συνέχεια κινείται μέχρι που εγκαταλείπει τη στεγή του σπιτιού και εξαφανίζεται μέσα στα δέντρα.

Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε ένα φίδι μήκους 5 μέτρων στα προάστια», γράφει η λεζάντα του βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο Κουίνσλαντ. «Είναι φρικιαστικό δεν είναι;», αναφέρει κάποιος στα σχόλια. «Πώς θα τον απομακρύνουμε;», αναρωτιέται ένα παιδί με μια γυναίκα να του απαντά: «Δεν θα τον απομακρύνουμε».

@iamiandyi

Only in Australia will you see a 5 metre long Carpet Snake in the suburbs. #snake #onlyinaustralia🇦🇺 #sellthehouse

♬ original sound – Andrew Anthony

Ο ερπετολόγος Snake Catcher Dan προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν πολύ κοντά σε αυτά τα θηριώδη ερπετά, καθώς, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, δαγκώνουν αν νιώσουν ότι απειλούνται. «Οι πύθωνες αυτού του είδους έχουν 80 έως 100 μικρά δόντια, αλλά ένας μεγαλύτερος μπορεί να προκαλέσει ζημιά αν σας πιάσει στα χέρια του».

Δεν ειναι η πρώτη φορά που ένα φίδι τρομοκρατεί κατοίκους της Αυστραλίας. Σε μια ακόμη πιο κοντινή και προσωπική συνάντηση τον Ιούνιο, ένας κάτοικος του Κουίνσλαντ που καθόταν στην τουαλέτα έπαθε το σοκ της ζωής του, αφού εντόπισε έναν πύθωνα ξαπλωμένο στο ντους του κοντά σε μια λάμπα θερμότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]