Μαρία Σάκκαρη: “Ντροπιάζω τον εαυτό μου, και όλους τους Έλληνες”

29 Αυγούστου 2023

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη έκανε σκληρή αυτοκριτική “Ντροπιάζω τον εαυτό μου, και όλους τους Έλληνες”στην κάμερα του «Eurosport Greece»,

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Rebeka Masarova στον πρώτο γύρο του US Open.

Δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη:

«Θεωρώ ότι το επίπεδο μου ήταν κάτω του μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι επίπονο.

Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό, το θέμα είναι τι θα κάνω από αύριο κιόλας, το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου σε μια σειρά και τις σκέψεις μου είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος.

Και συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη:

Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή για να πω τι είναι το σωστό ή τι θέλω να κάνω γιατί είναι και τα συναισθήματα του αγώνα, υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου. Είναι πολύ απογοητευτικό, νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου, ντροπιάζω τους δικούς μου ανθρώπους, ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

Όπως είναι γνωστό, ο γιος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια.

Η Μαρέβας Γκραμπόφσκι, με ανάρτηση της έστειλε δημόσια στήριξη στην Μαρία Σάκκαρη

mareva sakkari1

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]