Η Νατάσσα Μποφίλιου ακύρωσε την συναυλία επάνω στην σκηνή

29 Αυγούστου 2023

Η Νατάσσα Μποφίλιου ακύρωσε τη συναυλία επάνω στην σκηνή λέγοντας “δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε”

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα ολοκλήρωνε την συναυλία στο Wyndham Poseidon Loutraki η οποία είχε ήδη ακυρωθεί μια φορά, λόγω των γεγονότων με τις φωτιές.

Στην αρχή της συναυλίας ξεκαθάρισε ότι θα βάλει τα δυνατά της παρότι έχει υψηλό πυρετό και όντως το έπραξε γεμάτη ενέργεια, θετική διάθεση και στα καλύτερά της με εξαίρεση την υγεία της, τα έδωσε όλα μόνο που δεν άντεξε να ολοκληρώσει τη συναυλία.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε και έχετε επενδύσει τον χρόνο σας για να δείτε», είπε η τραγουδίστρια στον κόσμο. 

«Θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε», συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου. 

Στη συνέχεια, ενημέρωσε το κοινό ότι η συναυλία θα επαναληφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν με το ίδιο εισιτήριο. «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας.

Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», κατέληξε η Νατάσσα Μποφίλιου και αποχώρησε από τη σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]