Νικ Κάνον για την πρώην του, Μαράια Κάρεϊ: «Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι δώρο από τον Θεό»

23 Μαρτίου 2023

H Μαράια Κάρεϊ και ο Νικ Κάνον έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, ο κωμικός ωστόσο εξακολουθεί να την θεωρεί «τη μεγαλύτερή του αγάπη».

Πρόσφατα ο ίδιος καλωσόρισε το 12ο παιδί του. Η Αλίσα Σκοτ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με το όνομα Χάλο Μαρί. Αν και το ζευγάρι ζει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο κι είναι πολύ ερωτευμένο, ο Νικ Κάνον δεν διστάζει να μιλά στις συνεντεύξεις του και για την πρώην του, Μαράια Κάρεϊ.

Πηγή: Internet

Πάντα μιλάω για αυτή. Μετά γίνεται viral και οι θαυμαστές μου εξοργίζονται μαζί μου, αλλά ήμουν από τα 12 μου χρόνια θαυμαστής της. Είχα φωτογραφίες της στον τοίχο μου και μετά έγινε η γυναίκα μου. Είναι το πιο κουλ άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κωμικός.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τα δίδυμα, Μόροκαν και Μονρόε. Το 2014 αποφάσισαν να χωρίσουν, όμως τα βρήκαν ξανά δύο χρόνια αργότερα.

«Έχω πάρει πολλά από αυτή την ευχάριστη διάθεση που έχει. Είναι πάντα χαρούμενη, κάνει τα πάντα για τους άλλους. Ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στη ζωή της. Λέω “ουάου, ένα άτομο πραγματικά μπορεί να λειτουργήσει έτσι και να μην αφήσει την αρνητική του ενέργεια στον χώρο”», ανέφερε για την τραγουδίστρια.

Τέλος, δήλωσε: «Όταν κατάλαβα πόσο αξίζει, είπε “αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι δώρο από τον Θεό”».


[There are no radio stations in the database]