Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου

23 Ιανουαρίου 2023

Έχει προκαλέσει θλίψη η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (22/01) σε ηλικία 89 ετών.

Αύριο Τρίτη (24/01), στις 13:00 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος άφησε το στίγμα του ως το «παιδί του λαού».

Σύμφωνα με την Espresso, η τελευταία του επιθυμία ήταν μετά την κηδεία να ταφεί δίπλα από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, που είχε χτίσει ο ίδιος στο κτήμα το στην Παιανία.

Κατά το δημοσίευμα, όμως, αυτό δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και απαιτούνται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον Δήμο.

Την κατάσταση περιπλέκει, δε, η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης συζύγου του, Εριφύλης, η οποία είναι κλονισμένη και δεν επιτρέπει καθυστερήσεις για διαδικαστικά θέματα.

Για τον λόγο αυτό η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εμφανίζεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η σορός του ηθοποιού να αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα μετά την κηδεία στο Α΄ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες η αποτέφρωση είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο για τον Νίκο Ξανθόπουλο.


[There are no radio stations in the database]