Υποψήφιος με την ΝΔ στο νομό Λέσβου ο Ιάσων Πιπίνης

19 Ιανουαρίου 2023

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Νομό Λέσβου θα είναι ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Όπως λέει ο ίδιος, «συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και συζητήσαμε την προοπτική να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λέσβο, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές».

«Θα είναι ΤΙΜΗ για εμένα να διεκδικήσω την ΨΗΦΟ των συμπολιτών μου στη ΛΕΣΒΟ, στη ΛΗΜΝΟ και στον ΆΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ στις επικείμενες βουλευτικές ΕΚΛΟΓΕΣ».

«Συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και συζητήσαμε την προοπτική να συμμετέχω στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της Ν.Δ. στη Λέσβο, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Γνωρίζω τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την περιοχή ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Από πλευράς μου, τόνισα στον κ. Πρωθυπουργό πως θα είναι τιμή μου να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, στη ΛΕΣΒΟ, στη ΛΗΜΝΟ και στον ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.

Υπενθύμισα στον κ. Πρωθυπουργό ότι ο ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ Λέσβου, από όπου κατάγομαι, φημίζεται για τους ανθρώπους του, που είναι “ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ” και εργατικοί!… Έχω συγκεκριμένες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ώστε να συμβάλλω στην ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ του Νομού Λέσβου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Πρωθυπουργό για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μου έχει δείξει στη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια».

Δείτε την ανάρτησή του εδώ


[There are no radio stations in the database]