Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ΕΠΑΛ – «Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν», καταγγέλλει η μάνα

19 Ιανουαρίου 2023

Στο φως της δημοσιότητας έφερε ο Ant1 φωτογραφίες από τα σοβαρά τραύματα που φέρει ο μαθητής ΕΠΑΛ που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμούς στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει η οικογένεια του θύματος, ο ανήλικος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, αφού ξυλοκοπήθηκε από έναν μαθητή άλλου ΕΠΑΛ της πόλης, με την βοήθεια ενός ενήλικου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, η μητέρα του ανήλικου υποστήριξε ότι ο μαθητής του ΕΠΑΛ που χτύπησε τον γιο της, πήγε και τον βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του, μαζί με έναν Ινδό ενήλικα, ο οποίος του απέσπασε την προροχή και ο δράστης επιτέθηκε στον γιο της.

«Το συμβάν έγινε κάτω από το γραφείο των καθηγητών και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Πήγε ο άνδρας μου εκεί και έψαχναν να δουν τι έγινε», είπε η μητέρα του χτυπημένου μαθητή.

Οργισμένη προσέθεσε ότι «ακόμη και σήμερα οι καθηγητές λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο σχολείο».

Η οικογένεια του παιδιού έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει επικεντρώσει τα πυρά της προς τους καθηγητές, με την μητέρα να τονίζει ότι «δεν ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης ούτε το Γραφείο την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

«Το παιδί πονάει, πρέπει να του βάλουν σίδερα στο στόμα για να το ακινητοποιήσουν», ανέφερε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού.


[There are no radio stations in the database]