Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική, μπάτε σκύλοι αλέστε»

18 Ιανουαρίου 2023

Μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η Φλόριντα Πετρουτσέλι σχολίασε τα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το «My Style Rocks», αλλά και για τον τρόπο που απευθύνεται στις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού μόδας. Χαρακτηριστικά τονίζει ότι παρατηρεί μία τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά της, σαν κάποιος να την έχει βάλει σε έναν ρόλο.

Σε συζήτηση που είχε το πάνελ της εκπομπής η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε: «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα «έχει», δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω».

Όπως συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks».

Δείτε το βίντεο

Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός, τόνισε: «Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;», με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να εμμένει στη θέση της, επισημαίνοντας: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της».

«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;» είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλείνοντας το θέμα.


[There are no radio stations in the database]