Έγκλημα στο Μοσχάτο: Πάνω από 10 κατάγματα στα πλευρά είχε ο 50χρονος – Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

18 Ιανουαρίου 2023

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε απαγχονισμό ως αιτία θανάτου, η οποία διενεργήθηκε στη σωρό του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου από το Μοσχάτο.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 50χρονος έφερε εκχυμώσεις στο κεφάλι, χτυπήματα στο θωρακικό μυ, αλλά και βαριά κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστερά, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού πιθανόν από πελάτες με τους οποίους είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς».

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί της ασφαλείας

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν καρέ καρέ το βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε από το κινητό της 47χρονης στο σαλόνι του διαμερίσματος και το οποίο δείχνει τι συνέβη μεταξύ θύματος και κατηγορούμενης.

Ακόμη αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα εξηγήσουν το γιατί ο 50χρονος φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Θα διαπιστωθεί δηλαδή αν το θύμα είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες πριν ανεβεί στη καρέκλα και περάσει στον λαιμό του τον αυτοσχέδιο βρόγχο.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ σε υποθέσεις που έχει χειριστεί ο ασφαλιστικός σύμβουλος προκειμένου να διαπιστώσουν αν χρώσταγε και σε άλλες πελάτες μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και ποιοι τον είχαν ξυλοκοπήσει.

Μέχρι αυτή την ώρα άφαντη παραμένει η πρώην σύζυγος του, η οποία αναζητείται προκειμένου να καταθέσει μιας και το θύμα έλεγε στους πελάτες του ότι αυτή πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στο εξωτερικό


[There are no radio stations in the database]