Ιωάννα Παππά: «Είδα το παιδί μου σε όνειρο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος»

16 Ιανουαρίου 2023

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα» στο θέατρο Βεάκη, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε την εμπειρία που είχε με ένα «προφητικό» όνειρο.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε πως, λίγες ημέρες πριν μάθει πως είναι έγκυος για πρώτη φορά, είδε το παιδί της στον ύπνο της.

Η ηθοποιός αρχικά δήλωσε ότι έχει διαίσθηση και συναισθάνεται αν μπορεί να συμβεί κάτι άσχημο σε κοντινό της άνθρωπο: «Έχω μία αίσθηση μερικές φορές ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε έναν διπλανό μου άνθρωπο. Έχω μία διαίσθηση συνήθως για άσχημα πράγματα. Έχει επιβεβαιωθεί αλλά όχι πολλές φορές. Αυτό ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη».

Όσον αφορά στο προφητικό όνειρο που είδε για την εγκυμοσύνη της: «Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δεν το ‘ξερα ότι θα γεννήσει εκείνη την ημέρα και το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο: ένα μωράκι, ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που έβγαζε μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό. Λέω στον Κώστα: η Λένα θα γεννήσει σήμερα, γιατί είδα ένα μωρό. Γέννησε η Λένα και μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν μάλλον για μένα. Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου, δεν ξέρω» σημείωσε η Ιωάννα Παππά καταλήγοντας.


[There are no radio stations in the database]