Μεθενίτης: «Ο δήμος αδιαφορεί για την τεράστια επένδυση του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκοπούλου»

13 Ιανουαρίου 2023

Την αδιαφορία του Δήμου Μαρκοπούλου ενόψει του διαγωνισμού για το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο από το ΤΑΙΠΕΔ που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, επισημαίνει με δηλώσεις του στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής και τ. δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Μεθενίτης ανέφερε μάλιστα ότι ζήτησε την κατεπείγουσα σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη σχετική Περιβαλλοντική Μελέτη.

Σημειώνει δε ότι με την αξιοποίηση που σχεδιάζει το ΤΑΙΠΕΔ θα αλλάξει ολόκληρη η ευρύτερη περιοχή αφού θα δημιουργηθεί ένα… υπερκέντρο με πλήθος χρήσεων όχι μόνο για τις ανάγκες της αγωνιστικής ιππασίας στη χώρα μας.

Ο κ. Μεθενίτης έκανε σαφές ότι έπρεπε ο Δήμος Μαρκοπούλου να έχει άμεση εμπλοκή στις εξελίξεις όμως είναι ανύπαρκτος και αυτό προκύπτει από σημαντικά στοιχεία που ανέπτυξε στις δηλώσεις του.

Ακούστε τις επισημάνσεις του κ. Μεθενίτη για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα που θα αλλάξει ακόμη και το ανάγλυφο της περιοχής αλλά την ανησυχία που εξέφρασε για τον τρόπο με τον οποίο δεν χειρίζεται την υπόθεση η δημοτική αρχή του κ. Αλλαγιάννη εδώ.


[There are no radio stations in the database]