ΚΑΕ ΑΕΚ: Ανέκδοτες ιστορίες για τον Στέφαν Γέλοβατς

23 Νοεμβρίου 2022

Ο Στέφαν Γέλοβατς έχει φύγει από τη ζωή, αλλά στην ΑΕΚ δεν τον έχουν ξεχάσει και πρόσφατα τον τίμησαν στο γήπεδο, παρουσία του πατέρα του Σίνισα και της αδερφής του Σάρα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, φιλοξενήθηκαν στην Cosmote TV, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ο Managing Director, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης, Γιώργος Χήνας και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής, οι οποίοι και αφηγήθηκαν ανέκδοτες ιστορίες για τον Γέλοβατς.

Οι δηλώσεις των ανθρώπων της ΚΑΕ ΑΕΚ

Παναγιώτης Τριαντόπουλος: «Για μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Σημαίνει ότι θα είναι πάντα μαζί μας, πάντα θα είναι μέλος της ΑΕΚ και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είναι ανωμαλία της φύσης ο γονιός να χάνει το παιδί του. Και αυτό φάνηκε στα μάτια του πατέρα του».

Γιώργος Χήνας: «Είχαμε μία συνάντηση με τον κόουτς Δέδα και ακούγαμε να φωνάζουν ασθενοφόρο. Ήταν αναίσθητος εδώ στο γυμναστήριο, είχε κάτι στην Αθήνα και δεν ερχόταν το ασθενοφόρο, είχαμε μιλήσει με το νοσοκομείο και μας είπαν να τον μεταφέρουμε γρήγορα εκεί. Τρέξαμε τον πήραμε με τον γυμναστή, τον πήγαμε με το αυτοκίνητο, τρέχοντας στην Αττική οδό με αλάρμ και όταν φτάσαμε δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό και ότι θα χάσει τη χρονιά και είχαμε σκεφτεί να του κάνουμε πρόταση ανανέωσης. Ήταν τρομερό παιδί και καλός αθλητής, ταίριαζε στην ψυχοσύνθεση της ΑΕΚ. Δυστυχώς μετά ήταν ραγδαία η επιδείνωση και αυτό που μας έμεινε είναι ότι δεν καταφέραμε να τον αποχαιρετίσουμε».

Δημήτρης Μαυροειδής: «Είναι περίεργα για όλους, κάθε μέρα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Ήμουν και στην κηδεία του και είναι από τις στιγμές που σε στιγματίζουν. Από τότε άλλαξε και ο τρόπος σκέψης μου. Κάναμε κάτι να τον τιμήσουμε και να μας βοηθάει η ψυχή του σαν να είναι εδώ μαζί μας».

Γιώργος Νικολάου: «Μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νταρουσάφακα, είχε βάλει περίπου 40 πόντους ο Στέφαν. Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, ήταν πολλοί Έλληνες φίλαθλοι και οι περισσότεροι πήγαν στον Μαυροειδή, αυτόν ήξεραν… αλλά ένιωσα άβολα με εκείνη τη σκηνή και τους είπα διακριτικά… ο άλλος έβαλε 40 και ξαφνικά πάει μια μερίδα σε αυτόν για να ζητήσει αυτόγραφα. Μετά από λίγο ο Στέφαν έρχεται σε μένα με δύο μπουκάλια νερό και μου λέει «ευχαριστώ». Λέω εσύ προσφέρει, εγώ πρέπει να το πω…μάλλον κατάλαβε τη σκηνή και ένιωσε την ανάγκη να μου πει ευχαριστώ. Θα το έχω πάντα στην ψυχή μου. Αυτά τα μικρά πράγματα τον έκαναν ξεχωριστό».


[There are no radio stations in the database]