Κάποιος να μαζέψει τον Παύλο Χαϊκάλη: Αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του Μίχου – «Φταίει ο κρόνος, είναι εποχή που θέλει σεξ»

14 Νοεμβρίου 2022

Άφωνοι μείναμε όταν είδαμε τον Παύλο Χαϊκάλη να αναλύει αστρολογικά τον χάρτη του ανθρώπου που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο με τις κατάπτυστες ενέργειές του. Όπως ο ίδιος σχολίασε «Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά».

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε. «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τοςυ καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μ πρεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας.»

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής Θάνος Βάγιος αποκάλυψε ότι η αστρολογία είναι πλέον η νέα ασχολία του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος έχει κανάλι στο You Tube.

Στην ερώτηση του Λιάγκα πόσο χρεώνει για μία συνάντηση, ο δημοσιογράφος απάντησε «90 ευρώ η μιάμιση ώρα. Τουλάχιστον μέχρι τις 31 Νοεμβρίου. Από εκεί και μετά θα υπάρξει μία αύξηση του 30%.»


[There are no radio stations in the database]