Καβογιάννη – Παπακαλιάτης: Αποκαλύπτουν πώς συνδέεται το «Ντόλτσε Βίτα» με το «Maestro»

11 Νοεμβρίου 2022

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη μακροχρόνια φιλία τους και το νησί των Παξών, όπου ξανασυναντήθηκαν μετά από χρόνια

papakaliatis_kavogianni8398_2

Στο 4ο τα επεισόδιο του «Maestro» με τίτλο «Η Μεγάλη Χίμαιρα», η Μαρία Καβογιάννη αφηγείται την ιστορία της ως «Μαρία», δίνοντας έμφαση στον πόνο που βιώνει εξαιτίας του κακοποιητικού συζύγου της, Χαράλαμπου, αλλά και για την αγωνία της τον γιο της, Σπύρο.

Αφού το επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, μία ακόμη εκπομπή ανέβηκε στο podcast της σειράς με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την ηθοποιό να συζητούν.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων και για τη δυνατή τους φιλία που κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Maria_Kavogianni

Ήρθαν κοντά την εποχή της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» του 1995, όπου η Μαρία Καβογιάννη υποδυόταν την Ασπασία και ο Παπακαλιάτης τον Χάρη. Κατά τη διάρκεια του podcast του «Maestro» έκανα μια αναδρομή στο παρελθόν και μάλιστα αποκάλυψαν ότι το καλοκαίρι μετά το τέλος του Ντόλτσε Βίτα είχαν κάνει κοινές διακοπές στους Παξούς.

«Κατά καιρούς μου το στέλνουν στο Instagram και λέω “Θεέ μου τι κάναμε;”. Το θυμάσαι;», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για μια από τις κοινές τους σκηνές στο «Ντόλτσε Βίτα».

«Πώς δεν το θυμάμαι! Ήταν η αρχή και η βάση μιας πολύ ωραίας και μεγάλης φιλίας», σχολίασε με τη σειρά της, η Μαρία Καβογιάννη. «Και αν θυμάσαι τότε εκείνο το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές στους Παξούς, στο σπίτι της μητέρας σου. Και τώρα πήγαμε ξανά για το Maestro στο σπίτι σου» πρόσθεσε.

Maestro_επ__3__1_

[There are no radio stations in the database]