Μαρία Σολωμού: «Ήμουν με 3 – 4 άνδρες την ίδια περίοδο» – Το τηλεφώνημα στον Mente Fuerte και ο γιος της

9 Νοεμβρίου 2022

Η Μαρία Σολωμού συνάντησε τον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι του στο youtube. Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte, πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και την σχέση της με τον γιο της.

Μαρία Σολωμού – Ο Mente Fuerte και η δύσκολη περίοδος στη ζωή της

«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», ανέφερε αρχικά για τον τράπερ με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι

Σε ερώτηση για τη ζωή της δέκα χρόνια πριν η Μαρία Σολωμού παραδέχτηκε: «Ήμουν πάρα πολύ καταπονημένη το 2012. Δούλευα φουλ, ξυπνούσα κάθε μέρα και έκλαιγα, κράτησε καμιά διετία, δεν ήξερα τι ήθελα ακριβώς. Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένη προσωπικά, ήθελα πολύ να εξαφανιστώ, ο γιος μου ήταν ακόμα μικρός και εγώ είχα τότε πολλή δουλειά. Ένιωθα μονίμως τύψεις, δεν ένιωθα καλά», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού για την προσωπική της ζωή

Μιλώντας για την σχέση της με τους άνδρες η ηθοποιός σχολίασε την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και είχε συζητηθεί: «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων.

Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25  είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε για το παρελθόν η Μαρία Σολωμού.

Την φλερτάρουν εύκολα οι άνδρες;

«Δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί έχω και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς μου που κρατάω τον άλλον σε απόσταση. Με πλησιάζουν κάποιοι οι οποίοι πια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα και έρχονται. Η προσπάθεια κάποιου να με προσεγγίσει σε σχέση με αυτά που λέω είναι πως νομίζει ο άλλος ότι θα μου πει κάτι και θα καταφέρει να με αφήσει κάτω ξερή».

Μαρία Σολωμού για τον γιο της Αλέξανδρο

«Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί», ανέφερε για τον γιο που απέκτησε από την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Για την γνωριμία του Mente Fuerte με τον γιο της: «Τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”»

Η Μαρία Σολωμού στη συνέχεια κάλεσε στο τηλέφωνο τον Mente Fuerte, κάνοντας φάρσα πως θέλει να βγάλει το δικό της τραπ κομμάτι – Δες το απόσπασμα μαζί με ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος η Μαρία Σολωμού σε ερώτηση για τα πιο ακραίο που έχει, όσο ήταν ερωτευμένη  απάντησε: «Το πιο ακραίο στη ζωή μου ήταν που έκανα εγώ παιδί, δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου και οικογένεια, από υπερβολικό έρωτα έγινε όλο αυτό – Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει δημόσια, αυτή είναι η άποψή μου. Ίσως μπορεί να ήμουν πιο μαζεμένη τότε γιατί δεν με ένοιαζε», κατέληξε η Μαρία Σολωμού απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις του Fipster


[There are no radio stations in the database]