Μητσοτάκης VS Μαρινάκης: Σήκωσε το γάντι ο Πρωθυπουργός – “Δεν δέχομαι εκβιασμούς” (Βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2022

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι που έριξε χθες ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης αρχικά μέσω του διευθύνοντος συμβούλου του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζου και στη συνέχεια και ίδιου προσωπικά, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Μητσοτάκης VS Μαρινάκης
Μητσοτάκης VS Μαρινάκης

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ερωτήθηκε για την δήλωση Βρέντζου περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο αλλά και καθεστώς παρανομία μέσα στην Κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία»,  ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά του επιχειρηματία: «Είμαι Ολυμπιακός Τρία πρωταθλήματα πήρε ο Ολυμπιακός τα τελευταία τρία χρόνια. Πού ήταν ακριβώς η εγκληματική οργάνωση τότε;», τόνισε και πρόσθεσε: «Περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από την διοίκηση της ομάδας η δήλωση Βρέντζου».

«Φωτογαφίζοντας» δε τον Β. Μαρινάκη που είπε χθες ότι «έχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει και χρειάζεται να αλλάξουν και μέχρι σήμερα τις περισσότερες φορές”», τόνισε: «Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους εδώ πέρα. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν έχουν μια ποδοσφαιρική ομάδα ή να ελέγχουν κάποια ΜΜΕ, ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση, να υπονομεύουν αλλάζοντας απόψεις από τη μια μέρα στην άλλη τη διαδρομή της χώρας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι οι ρόλοι του καθενός είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Εκλεγόμαστε από το λαό. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας. Δεν είναι όμως ούτε υποβολείς μας ούτε είναι φορείς των δικών του συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους. Το μήνυμα που στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση κι εγώ ούτε δεχόμαστε πιέσεις ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού. Και καλά θα κάνουν όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους.


[There are no radio stations in the database]