Εμίνεμ: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ναρκωτικών!»

7 Νοεμβρίου 2022

Ο Έμινεμ πίστευε ότι η καριέρα του ήταν σε καλό δρόμο πριν πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007.

Ο ράπερ, ο οποίος εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame το βράδυ του Σαββάτου, ζήτησε από την κόρη του Hailie Jade Mathers να κλείσει τα αυτιά της ενώ μιλούσε για τους αγώνες του για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά.

«Συνειδητοποιώ τι τιμή είναι αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι εδώ απόψε εδώ και τι προνόμιο είναι να κάνω τη μουσική που αγαπώ», ξεκίνησε την ομιλία του ο Έμινεμ.

«Η μουσική βασικά μου έσωσε τη ζωή… Θα το κρατήσω όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Μάλλον δεν πρέπει να είμαι εδώ απόψε για μερικούς λόγους».

Ο 50χρονος ράπερ στην ομιλία του αποκάλυψε ότι : «Κόντεψα να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007, κάτι που ήταν χάλια».

«Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου. Επειδή τα ναρκωτικά ήταν νόστιμα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή σχέση αλλά έπρεπε να πάω και να τα γ……ω όλα. Θεέ μου.»

Στη συνέχεια, η κάμερα στράφηκε προς την κόρη του, η οποία έσφιξε τα χείλη της και κούνησε το κεφάλι της.

Και συνέχισε: «Περίμενε, έχασα το γ… μου σημείο. Είπα ότι τα ναρκωτικά είναι νόστιμα, σωστά; Και τελικά, έπρεπε πραγματικά να παλέψω για να ξεφύγω και είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι σε θέση να είμαι εδώ πάνω και να κάνω χιπ-χιπ μουσική, φίλε, γιατί την αγαπώ τόσο πολύ».

Ο εθισμός του ξεκίνησε ενώ γύριζε την επιτυχημένη ταινία του «8 Mile».

«Κάναμε 16 ώρες στο πλατό και είχες ένα συγκεκριμένο παράθυρο όπου έπρεπε να κοιμηθείς. Μια μέρα κάποιος μου έδωσε ένα Ambien, και με χτύπησε το γ….ο. «Ένιωθα ότι το χρειαζόμουν όλη την ώρα» θυμήθηκε στο Rolling Stone το 2011.

Μέχρι το 2005, τον ξυπνούσαν κάθε βράδυ σε περιοδεία.

«Όταν βγήκα από την απεξάρτηση, έπρεπε να χάσω βάρος, αλλά έπρεπε επίσης να βρω έναν τρόπο να λειτουργήσω νηφάλια», είπε στο Men’s Journal .

«Είχα πρόβλημα να κοιμηθώ. Άρχισα λοιπόν να τρέχω. Μου έδωσε μια φυσική υψηλή ενδορφίνη, αλλά με βοήθησε επίσης να κοιμηθώ, οπότε ήταν τέλειο. Είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς οι άνθρωποι αντικαθιστούν τον εθισμό με άσκηση».


[There are no radio stations in the database]