Τραγωδία σε βρεφονηπιακό σταθμό: Το 2,5 ετών αγοράκι τους, έφυγε από τη ζωή επειδή πνίγηκε ενώ φέρεται να έτρωγε αρακά

5 Νοεμβρίου 2022

Πρόκειται για μια υπόθεση που ανέδειξε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Οι γονείς του αδικοχαμένου μικρού Γιάννη συνεχίζουν να βιώνουν μια τραγωδία καθώς ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο του 2,5 ετών γιου τους.

“Δεν μου άρεσε αυτός ο παιδικός σταθμός. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της δασκάλας. Την ημέρα εκείνη που πνίγηκε το παιδί μου, είχα πάρει μια φίλη μου και της έλεγα ποσο ευτυχισμένη είμαι. Έκανα 11 χρόνια για να αποκτήσω τον Γιάννη μου” δήλωσε η μητέρα του 2,5 ετών Γιάννη που φέρεται να πνίγηκε ενώ έτρωγε αρακά σε βρεφονηπιακό σταθμό του Αγ. Δημητρίου.

Τραγωδία σε βρεφονηπιακό σταθμό: Το 2,5 ετών αγοράκι τους, έφυγε από τη ζωή επειδή πνίγηκε ενώ φέρεται να έτρωγε αρακά

Παιδικός σταθμός: Δεν είχε άδεια λειτουργίας ο βρεφονηπιακός σταθμός και η δήμαρχος το γνώριζε

Οι ίδιοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά της Δημάρχου του Αγ. Δημητρίου λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού. Η δήμαρχος, δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, γνώριζε ότι ο σταθμός δεν διέθετε άδεια λειτουργίας καθώς είχαν γίνει πολλές καταγγελίες από γονείς.

Οι γονείς του Γιάννη ζητούν να λάμψει η αλήθεια για το πώς το παιδί τους πνίγηκε, λίγες μέρες αφότου ξεκίνησε να πηγαίνει σε αυτόν.


[There are no radio stations in the database]