Ημαθία: Νεαρή άρπαξε ακριβά κοσμήματα από σπίτι

5 Νοεμβρίου 2022

Η δράστιδα είχε τρυπώσει στο εσωτερικό του σπιτιού χωρίς να την αντιληφθεί 

Kosimata

Ανεπιθύμητη “επίσκεψη” είχε δεχθεί μια γυναίκα στο σπίτι της σε περιοχή της Ημαθίας, το μεσημέρι της 17ης Οκτωβρίου, καθώς μια νεαρή είχε τρυπώσει στο εσωτερικό χωρίς να την αντιληφθεί, είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 4.500 ευρώ και είχε διαφύγει με όχημα στο οποίο την περίμεναν ένας άνδρας και μία ακόμη συνεργός τους.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Βέροιας και από την έρευνα προέκυψε πως η άγνωστη δράστιδα ήταν μια 21χρονη Ελληνίδα και οδηγός του αυτοκινήτου της διαφυγής ένας 49χρονος Έλληνας. Σε βάρος τους, καθώς και της άγνωστης μέχρι στιγμής γυναίκας που επέβαινε στο όχημα, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Τους έπεσαν στο δρόμο τα κλεμμένα τρόφιμα

Μπορεί να έπιασε τις δύο γυναίκες που είχαν κλέψει τρόφιμα και άλλα προϊόντα από ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο ο υπάλληλος σεκιούριτι του καταστήματος που τις καταδίωξε μαζί με κάποιους πελάτες, ωστόσο ανέκτησε τα κλοπιμαία που τους έπεσαν στον δρόμο όταν το έβαλαν στα πόδια! Το βίντεο από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις δράστιδες.


[There are no radio stations in the database]