«Μπορεί να είμαι γκέι»: Η απάντηση του Καρόλου στην Νταϊάνα όταν τον ρώτησε γιατί δεν κάνουν σεξ

3 Νοεμβρίου 2022

Στις 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το βιβλίο «The King: The Life of Charles III», του δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν, ο οποίος κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για τη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου.

Ένα βιβλίο για τη ζωή του νέου βασιλιά της Βρετανίας Κάρολο Γ’ και τον αποτυχημένο γάμο του με την Νταϊάνα, αναμένεται να αναστατώσει και πάλι το βρετανικό παλάτι.


Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ο γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα ήταν τόσο εκρηκτικός που οι αξιωματικοί της βασιλικής προστασίας ανησυχούσαν συνεχώς πως κάτι κακό θα συμβεί.

Ένας από τους βασιλικούς υπηρέτες του Καρόλου θυμάται πως είδε την Νταϊάνα «να βρίζει μανιασμένα και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα. Η Νταϊάνα κυνηγούσε τον σύζυγό της στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο, στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House» δηλώνει.

«Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» ρωτούσε η Νταϊάνα τον Κάρολο, ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση», από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984.

Η απάντηση του Καρόλου ήταν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο:

«Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι», ενώ απαιτούσε, σύμφωνα με το βιβλίο, από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του: «Ξέρεις ποιος είμαι;» ρώτησε τη γυναίκα του και «η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα γ@@@ ζώο”. Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!» του φώναζε…


[There are no radio stations in the database]