Το super SUV Aehra

4 Οκτωβρίου 2022

Το άσημο SUV της ομώνυμης εταιρίας θα παρουσιαστεί εντός του Οκτωβρίου ως πρωτότυπο και αναμένεται στην αγορά σύντομα.

220927090442_Aehra-SUV_I

Το Aehra είναι ένα ολοκαινούριο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο θα εξελίξει και θα κατασκευάσει η νεοφυής ιταλική εταιρεία.

Το νέο όχημα θα είναι ένα SUV με πολύ καλές επιδόσεις και θα ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του, την τεχνολογία του και τον πολυτελή χαρακτήρα του.

Ο κ. Filippo Perini, επικεφαλής Σχεδιασμού της εταιρείας με έδρα το Μιλάνο, δήλωσε σχετικά: «Το Aehra, γεννήθηκε με σκοπό να ενσωματώσει και να εκφράσει όλες τις σχεδιαστικές δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως δεν έχει γίνει ποτέ ως τώρα».

“Το πρώτο 
SUV τής Aehra συνδυάζει την απαράμιλλη κομψότητα του ιταλικού ντιζάιν με τα καλύτερα υλικά και τις μηχανολογικές εφαρμογές από όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να φέρει μια αλλαγή στην εμπειρία που προσφέρουμε στον πελάτη», επισήμανε ο κ. Perini.O κ. Hazim Nada, συνιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας, αναφέρθηκε στην αισθητική του καινούργιου αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλου τονίζοντας: «Τα πρώιμα σκίτσα από το πρώτο μοντέλο της Aehra, τα οποία δημοσιεύτηκαν μόλις τέσσερις μήνες έπειτα από την ίδρυσή της, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας να παραμείνουμε προσηλωμένοι στη φιλόδοξη στρατηγική μας.

Να μεταμορφώσουμε το “οικοσύστημα” της ηλεκτρικής μετακίνησης με αυτοκίνητα, ο σχεδιασμός των οποίων θα προκαλεί έντονα συναισθήματα και θα διακρίνονται για την αεροδυναμική απόδοσή τους», κατέληξε ο κ. Nada.


[There are no radio stations in the database]