Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στο All Star Survivor σε ρόλο έκπληξη

4 Οκτωβρίου 2022

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως είπε το «ναι» στην παραγωγή του Survivor, για την πολυαναμενόμενη All Star εκδοχή του.

Η Acun Media, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, είχε κάνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ωστόσο, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του 2017, δεν θα βρεθεί στο All Star Survivor ως παίκτης, αλλά θα έχει διπλό ρόλο.

Το Survivor αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της χρονιάς. Όμως, για πρώτη φορά, στην All Star εκδοχή, θα δούμε παλαιότερους παίκτες να λαμβάνουν ξανά συμμετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», φαίνεται ότι η παραγωγή δημιούργησε μία νέα θέση αποκλειστικά για τον γνωστό σε όλους Ντάνο.  Μάλιστα, η συγκεκριμένη θέση δεν έχει παρουσιαστεί στα προηγούμενα Survivor. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνον.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο κόουτς ενθάρρυνσης, ενώ θα αναλάβει και ρόλο στην παρουσίαση. Ο Ντάνος δεν θα είναι συνέχεια στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα πηγαινοέρχεται, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.


[There are no radio stations in the database]