Μέγκαν Μαρκλ: Ζήτησε «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον Κάρολο, λέει «βασιλικός» δημοσιογράφος

20 Σεπτεμβρίου 2022

Τι αποκαλύπτει ο βασιλικός συντάκτης Νιλ Σον που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Μπάκιγχαμ – Η Μαρκλ φέρεται να έστειλε επιστολή που αιτείται συνάντησης πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια – Θέλει να εξηγήσει τη θέση της και να βελτιώσει το κλίμα

markle-charles-arthrou

Μια «τετ-α-τετ» συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο φέρεται να ζήτησε η Μέγκαν Μαρκλ, πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια με τον Χάρι, προκειμένου να επιχειρήσει να «θεραπεύσει» τις ανοιχτές πληγές που υπάρχουν με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε δημοσιογράφος που ασχολείται με τα «κουτσομπολιά» του Μπάκιγχαμ.

Ο Νιλ Σον, δημοσιογράφος ψυχαγωγίας, ο οποίος που έχει εμφανιστεί στο NBC News, το MSNBC και το Access Hollywood, μετέφερε ότι άκουσε από «πολύ καλή πηγή» πως η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον νέο βασιλιά τηυς Βρετανίας.

Ο Σον ισχυρίζεται ότι Μέγκαν θέλει να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα» εν μέσω αναφορών ότι το ζευγάρι (Χάρι – Μέγκαν) θα επιστρέψει στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό για να δει τα παιδιά του, τον Άρτσι, τριών ετών, και τη Λίλιμπετ, ενός έτους.

«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν πίσω στην Καλιφόρνια, να έχει μια κατ’ ιδίαν ακρόαση με τον βασιλιά Κάρολο Γ’», είπε ο Σον σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο έχει καταγράψει πάνω από 300 χιλιάδες προβολές.

«Ακριβώς… η Μέγκαν θέλει συνάντηση ένας προς έναν με τον βασιλιά Κάρολο. Ακούσατε σωστά. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Μέγκαν», πρόσθεσε ο Σον.

meghan

Αναλύοντας λεπτομερώς το περιεχόμενο της επιστολής, ο δημοσιογράφος είπε: «Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει κάποια από τη λογική πίσω από αυτό που έκαναν τα τελευταία δύο χρόνια (με τον Χάρι). Ότι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη».

Ωστόσο, ο Σον προειδοποίησε ότι παραμένει ασαφές αν η επιστολή της Μέγκαν θα είναι αρκετή για να «φτιάξει» εκ νέου τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό πρόκειται να προχωρήσει» σημείωσε, προσθέτοντας ότι συνηθίζεται να ζητείται η άμεση επαφή με τον βασιλιά μέσω επιστολής.


[There are no radio stations in the database]