Ρωσία: Μυστήριο με τον θάνατο αρχισυντάκτη της Komosomolskaya Pravda

15 Σεπτεμβρίου 2022

Ο θάνατος από «εγκεφαλικό» του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Komosomolskaya Pravda προκαλεί νέες συζητήσεις στη Ρωσία

rosia-thanatos-dimosiografos-putin

Νέες θεωρίες συνωμοσίας έχει πυροδοτήσει στη Ρωσία ο ξαφνικός θάνατος από «εγκεφαλικό» του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Komosomolskaya Pravda κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού.

Κατά πληροφορίες ο Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν παρουσίαζε σημάδια «ασφυξίας» όταν εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη.

Ο 68χρονος δημοσιογράφος ταξίδευε για την πόλη Καμπαρόφσκ με συναδέλφους του από την εφημερίδα όταν έχασε τις αισθήσεις του. Οι τελευταίες λέξεις του Σουνγκόρκιν πριν να καταρρεύσι φέρεται να είπε «πάμε να βρούμε ένα όμορφο μέρος για φαγητό».

Σύμφωνα με τον συνάδελφό του Λεονίντ Ζαχάροφ, τρία λεπτά μετά τη λιποθυμία του ο Σουνγκόρκιν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δύσπνοιας και γι’ αυτό τον έβγαλαν σε ανοιχτό χώρο για να πάρει αέρα.

Όπως είπε, όμως, κανείς δεν μπόρεσε τελικά να τον σώσει με τον γιατρό που εξέτασε τη σορό του να ανακοινώνει ότι ο θάνατος προήλθε από εγκεφαλικό.

Η Daily Mail παρατηρεί ότι ο θάνατος του δημοσιογράφου είναι ο τελευταίος μιας σειράς θανάτων συμμάχων του Πούτιν που άφησαν την τελευταία τους πνοή υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Τελευταίος στην τραγική αυτή λίστα ο 39χρονος Ιβάν Πετσόριν ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από πλοίο στο Βλαδιβοστόκ.


[There are no radio stations in the database]