Κώστας Καζάκος: Δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών για εκπαιδευτικούς σκοπούς

14 Σεπτεμβρίου 2022

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήρια τελετή στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό

kostas_kazakos_new_xr

Το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, είχε αποφασίσει να προσφέρει μετά τον θάνατό του για εκπαιδευτικούς σκοπούς ο Κώστας Καζάκος, όπως έκανε γνωστό η οικογένειά του. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήρια τελετή στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του σπουδαίου ηθοποιού: «Ο Κώστας Καζάκος έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους. Η αποχαιρετιστήρια τελετή θα γίνει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου»

Και η ανακοίνωση του ΚΚΕ: «Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους. Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».

πηγήhttps://www.protothema.gr/


[There are no radio stations in the database]