Η νέα γραμμή παραγωγής του Kia XCeed

14 Σεπτεμβρίου 2022

Βελτιωμένο εσωτερικό και επιλογή πολλών ηλεκτροκινητήρων υψηλής απόδοσης για το νέο μοντέλο.

220911105805_2022KIAxceed1a

Ο προηγμένος αυτοματισμός  του εργοστασίου της Kia στη Σλοβακία οδήγησε σε πιο αποτελεσματική και βιώσιμη παραγωγή.

Η αναβαθμισμένη γραμμή παραγωγής διαθέτει 40 νέα προηγμένα ρομπότ στα σημεία βαφής και συναρμολόγησης, μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για την αύξηση της αυτοματοποίησης, της αποτελεσματικότητας και της συμμόρφωσης με τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Οι εγκαταστάσεις της Kia στη Σλοβακία χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη λειτουργία της, ενώ η έκλυση θερμότητας και το νερό στο βαφείο ανακυκλώνονται σε όλο το εργοστάσιο για τη μείωση των αποβλήτων.

Όλα τα μοντέλα της Kia στη Zilina κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής, γεγονός που συμβάλλει στην αποδοτικότητα και τη βοηθά να ανταποκρίνεται καλύτερα στα μεταβαλλόμενα πρότυπα ζήτησης στις διάφορες σειρές των μοντέλων της.

Εκτός από το νέο XCeed, στη Zilina κατασκευάζονται και άλλα μέλη της οικογένειας μοντέλων Ceed μαζί με το Sportage πέμπτης γενιάς. Στις ίδιες εγκαταστάσεις συναρμολογείται επίσης ο βενζινοκινητήρας «Smartstream» 1,5 λίτρων «Kappa» και τα  ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα, μαζί με τον κινητήρα «Gamma» T-GDi 1,6 λίτρων.
Το νέο XCeed είναι διαθέσιμο με μια επιλογή από εξαιρετικά αποδοτικά ηλεκτροκίνητα συστήματα κίνησης, συμπεριλαμβανομένων των ήπιων υβριδικών (MHEV) και των plug-in υβριδικών (PHEV – με αυτονομία οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια έως και 60 χλμ).


[There are no radio stations in the database]