Σκιάθος: Υποδυόταν τον ανήλικο σε sex forum, ο υποπηραγός που προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία

5 Αυγούστου 2022

Στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε

Προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη του κρίθηκε ο υποπυραγός που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 39χρονος που είναι αξιωματικός και υπηρετεί σε Πυροσβεστική υπηρεσία της Σκιάθου, παραδέχτηκε ότι έχει εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ και μάλιστα φέρεται να συμμετείχε σε σελίδα ενηλίκων όπου κάποιος καλείται να παίξει διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων και του ανήλικου.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας με την συνήγορο υπεράσπισης να ισχυρίζεται ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν πορνογραφικό, ενώ τόνισε ότι η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται.

Σημειώνεται πως στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε.

Στη συσκευή και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να βρέθηκαν και άλλες εικόνες κυρίως με ανήλικα κορίτσια με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια. Τα παιδιά εμφανίζονται είτε γυμνά είτε με μαγιό.

Για να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες της 10χρονης, φέρεται να δήλωσε πως επειδή η σύντροφός του ασχολείται με τον αισθητικό τομέα, υποδέχεται στο σπίτι άντρες για αποτρίχωση, οπότε φωτογράφισε την 10χρονη για να της δείξει, πως δεν είναι σωστό ένα παιδί να κυκλοφορεί με σορτσάκι.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν είχε πολλούς δεσμούς, αλλά δεν κατάφερε να κάνει παιδί και τις φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο τις είχε για να του υπενθυμίζουν τα παιδιά που θέλει η μητέρα του να αποκτήσει.

Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του, ενώ το πρωην ζευγάρι ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Η συνήγορος του 39χρονου υποστήριξε πως δεν μπορεί να κατηγορείται για παιδική πορνογραφία καθώς δεν αγόρασε και δεν πούλησε υλικό.

πηγή:http://magnesianews.gr


[There are no radio stations in the database]