Μαίρη Συνατσάκη για το ξύλο στα Mad Awards: Δεν πέφτω από τα σύννεφα

23 Ιουνίου 2022

Στα 16 από τα 19 χρόνια των Mad Awards, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν εκεί. Ως παρουσιάστρια, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος των media με απήχηση στο νεανικό κοινό, η γνωστή influencer, ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει συνδέσει το όνομά της με τον θεσμό.

Γι’ αυτό και οι χθεσινές εικόνες ντροπής την «βάρυναν» περισσότερο από άλλους και την έκαναν να αγανακτήσει και να απευθυνθεί στο διαδικτυακό ακροατήριό της με μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Έχω ζήσει τα Mad από ο 2005 και ήμουν εκεί τα 16 από τα 19 χρόνια που γίνονται. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν ότι μπορούσαν να φέρουν κοντά καλλιτέχνες ετερόκλητους που ήταν όλοι ανοιχτοί για να συνεργαστούν μια βραδιά και να γιορτάσουν το ότι είναι ωραία η μουσική. Και μετά ήρθαν οι τράπερς.

Δεν πέφτω από τα σύννεφα που πλακώθηκαν σαν ζώα στα βραβεία, Όπως δήλωσε και ο Light με περίσσιο ύφος: “Εμείς αυτά λέμε στα τραγούδια μας, άμα θέλετε να ακούτε Γαρμπή”. Συμπλήρωσαν δε μερικοί συνάδελφοί του ότι όσοι κρίνουν το περιεχόμενο των στίχων που θεοποιεί τη βία, την οπλοκατοχή, τον σεξισμό, τα ναρκωτικά, μάλλον μένουν στην Εκάλη και δεν ξέρουν τι γίνεται στις γειτονιές.

Σε μια γειτονιά τον σκότωσαν τον Άλκη στο ξύλο. Μιλάμε για τη βία, το bullying, τις δολοφονίες με στόχο να βρούμε την πηγή, να την θεραπεύσουμε,όσο μπορούμε από την κοινωνία κι εσείς κρατάτε τον πήχη του ψευτοπαλικαρά που την έχει πιο μεγάλη και θα το αποδείξει με μπουνιές όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Έχετε τόσον κόσμο να σας ακολουθεί κι επιλέγετε αυτό. Να έχεις τόση απήχηση και να πηγαίνεις στο παλιό, στο εύκολο, στο επικίνδυνο. Δεν έχετε ευθύνη ως πρότυπα, χειρότερα, έχετε ευθύνη ως καλλιτέχνες. Όταν μπορείς να κάνεις το καλό και επιλέγεις συνειδητά να μην το κάνεις, πώς λέγεται;

Το κρίμα στο λαιμό σας λέγεται», έγραψε η Μαίρη, η οποία έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε πρωτοπόρο της «σταυροφορίας» για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

SYNATSAKH 1
SYNATSAKH 2
SYNATSAKH 3
SYNATSAKH 4

[There are no radio stations in the database]