Γκάφα από το BBC: Εμφάνισε τίτλο στο δελτίο που έγραφε «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα μπάζα»

24 Μαΐου 2022

Στην διάρκεια δελτίου ειδήσεων του BBC την ώρα των αθλητικών εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της οθόνης τίτλος που έγραφε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα μπάζα» και προκάλεσε αντιδράσεις

Σάλο προκάλεσε στην Αγγλία μια αναφορά του BBC στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό δίκτυο το πρωί της Τρίτης την ώρα που έδειχνε στο δελτίο του ένα θέμα για το Roland Garros στο κάτω μέρος της οθόνης εμφάνισε έναν τίτλο που έγραφε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα μπάζα».

Το στιγμιότυπο έγινε viral και το BBC κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Αναγκάστηκε να απολογηθεί και να ζητήσει δημόσια συγνώμη και τόνισε ότι κάποιος μαθητευόμενος έκανε πειράματα με το σύστημα και έγραψε έναν τυχαίο τίτλο ο οποίος όμως πέρασε στον αέρα!

«Υπήρξε ένα τεχνικό σφάλμα κατά τη διάρκεια της εξάσκησης με το τεστ, το οποίο μετατράπηκε σε ζωντανό πρόγραμμα για λίγα δευτερόλεπτα. Ζητήσαμε συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή προκλήθηκε στον αέρα», ανέφερε το BBC.

Η παρουσιάστρια Annita McVeigh ζήτησε συγγνώμη από οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξήγησε ότι γράφτηκε τυχαία και όχι στα σοβαρά.

Ο παρουσιαστής του BBC και οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι Clive Myrie έγραψε στο Twitter: «Δεν είχα καμία σχέση με αυτό!!».


[There are no radio stations in the database]