Τι Φάση; ALPHA: Το πρώτο τρέιλερ, οι παρουσιαστές και η πρεμιέρα

16 Μαρτίου 2022

Η νέα εκπομπή με φάρσες «Τι Φάση» κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα αναλαμβάνουν το τιμόνι της παρουσίασης του νέου παιχνιδιού που είναι για γερά γέλια.

Το επιτυχημένο παιχνίδι με φάρσες που επιστρέφει μετά από χρόνια στα τηλεοπτικά δρόμενα έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ να γεμίσει γέλιο της Κυριακές μας! Το πρώτο teaser βρίσκεται ήδη στον αέρα και μας προδιαθέτει για το τι θα δούμε.

Η ανακοίνωση του ALPHA για το Τ! φάση;

Οι πιο απίστευτες, απίθανες, αφασία φάρσες έρχονται στον Alpha! Απαιτητικές δοκιμασίες και θεότρελες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους τους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες!

Το prank show “Τ! Φάση;” έρχεται να χαρίσει σπαρταριστό γέλιο

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους! Δεν έχουν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν!

Αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν,  αυτομάτως  περνούν στα χέρια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα  και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου! Πρέπει όμως να προσέξουν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους ή να τα παρατήσουν – και το πιο σημαντικό! – δεν πρέπει να τους ανακαλύψουν οι φίλοι τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο! Είναι αστείο, είναι απίθανο και έχει πολλή… φάση!


[There are no radio stations in the database]